Elizabeth Arden 5th Avenue Styleparfumska voda za ženske

1×
Elizabeth Arden 5th Avenue Style parfumska voda za ženske
Elizabeth Arden 5th Avenue Style parfumska voda za ženske
125 ml
17,40

Koda: ELA0029 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Elizabeth Arden 5th Avenue Style parfumska voda za ženske
| 1 kos | 17,40
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Elizabeth Arden 5th Avenue Style

Parfumska voda za ženske Elizabeth Arden 5th Avenue Style je cvetlična in sadna dišava. Vstopite v svet razkošja in elegance. Dišava je namenjena ženski, ki ljubi modo. Ta dišava bo navdušila vse ženske, ki ljubijo svet parfumov, nakita in oblačil. Dišava je primerna za ženske s prefinjenim okusom za eleganco.

Zgornje note parfuma Elizabeth Arden 5th Avenue Style so sestavljene iz ciklame in jasmina. Srce parfuma je sestavljeno iz čutnega mošusa. Osnova dišave vas bo očarala z nežno vanilijo.

Ta parfumska voda je primerna za vsakdanje nošenje in za vse letne čase. Naročite v naši spletni trgovini in uživajte edinstven občutek razkošja in čutnosti. Dišava je bila uvdena na trg leta 2009.

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden 5th Avenue Style

5.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis