Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serumnočni serum za obraz v kapsulah

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum nočni serum za obraz v kapsulah
Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum nočni serum za obraz v kapsulah
44,00

Prihranite 27%
30 kos
32,00

Koda: ELA02601 | Na zalogi
1
DPD
torek 25. 2. 2020
  • Opis izdelka
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum
Lastnosti

Serum za obraz Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • izenačuje barvni odtenek kože
  • krepi konture obraza
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto

Sestava:

  • brez dišav

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
proti staranju, lifting in učvrstitev, regeneracija, proti pigmentnim madežem, pomlajenje, poenotenje, obnova gostote
Aktivne snovi
retinol

Pisali smo o Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum
Članki

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum