Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum

serum za oči v kapsulah

Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum serum za oči v kapsulah
Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum serum za oči v kapsulah
Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum serum za oči v kapsulah
60 cap
41,60

Koda: ELA0355 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum
60 cap | 41,60

Opis kozmetike Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum

Serum za oči Elizabeth Arden Ceramide Advanced Daily Youth Restoring Eye Serum intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz.

Lastnosti:

  • Intenzivno hrani območje okoli oči
  • koži daje svež in spočit videz
  • učinkovito gladi linije in drobne gubice
  • deluje proti staranju kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Po problemu kože
gube
Starost
prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
proti staranju

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)