Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face krema za sončenje za obraz SPF 50

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face krema za sončenje za obraz SPF 50
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face krema za sončenje za obraz SPF 50
Priporočena maloprodajna cena
25,00

Prihranite 12%
50 ml
21,90

Koda: ELA0331 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 28. 6. 2021

Opis Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face
Lastnosti

Legenda med kremami, še izboljšana kot pripomoček za sončenje. Krema za sončenje Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Sun Defense For Face je ohranila vse prednosti svoje klasične različice, vendar pa zahvaljujoč SPF 50 zagotavlja tudi močno zaščito pred soncem.

Krema ima lahko teksturo, ki ne vsebuje olja in vašo kožo ščiti tako pred UVA- in UVB- sevanjem, prav tako pa prepreči nove poškodbe in prehitro staranje, ki jih lahko povzročijo sončevi žarki. Učinkovita osemurna navlaženost je samoumevna.

Lastnosti:

 • ščiti kožo pred UVA- in UVB-žarki
 • preprečuje opekline in druge poškodbe kože zaradi sončevega sevanja
 • preprečuje predčasno staranje kože
 • kožo učinkovito vlaži celih osem ur
 • lahka, brezoljna konsistenca

Nagrada Beauty:

 • prejemnica nagrade v nagradni igri Allure Best of Beauty 2016
 • revija SHAPE jo je označila kot najboljšo kremo za sončenje za suho kožo
  (Sun Smart Awards ,maj 2009)
 • nagrada revije Cosmopolitan (Beauty Oscar, Taiwan, 2011)
 • nagrada revije ELLE (Taiwan, 2012)

Sestava:

 • SPF 50 – zagotavlja visoko zaščito pred UV-sevanjem
 • brez vsebnosti PABA

Kako nanašati:
Pred izpostavljenostjo soncu nanesite na obraz v zadostni količini.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

Pisali smo o Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face
Članki

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face