Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals

vlažilna in zaščitna krema

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals vlažilna in zaščitna krema
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals vlažilna in zaščitna krema
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals vlažilna in zaščitna krema
Novost
50 ml
26,90

Koda: ELA04568 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals
50 ml | 26,90

Opis kozmetike Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals

Koža je dnevno izpostavljena velikemu številu dejavnikov, ki jo lahko sušijo. Vlažilna krema Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant x Love Heals ji vrača vso potrebno vlažnost.

Lastnosti:

  • intenzivno vlaži
  • globinsko hrani
  • obnavlja kožno bariero
  • kožo pušča žametno mehko na dotik
  • kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi

Navodilo za uporabo:
Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte dnevno.

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Konsistenca
krema
Po problemu kože
prehrana in dehidracija, regeneracija in obnova gostote kože, vlaženje, zaščita kože
SPF
brez SPF
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Učinek
prehrana, proti staranju, Vlaženje, zaščita proti zunanjim vplivom

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)