Elizabeth Arden Green Tea toaletna voda za ženske

17×
Elizabeth Arden Green Tea toaletna voda za ženske
Elizabeth Arden Green Tea toaletna voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
30,00

Prihranite 51%
100 ml
14,70

Koda: ELA0041 | Na zalogi
1
DPD
petek 22. 1. 2021

Opis parfuma Elizabeth Arden Green Tea
Sestava

Kot da pijete skodelico kakovostnega zelenega čaja. Toaletna voda za ženske Elizabeth Arden Green Tea vas v hipu napolni z energijo. Zahvaljujoč citrusni svežini vas odnese v topel, sončen dan, pa čeprav je zunaj hladno.

  • citrusna, aromatična dišava
  • za žensko, ki se počuti brezskrbno
  • idealna za pomladne in poletne dni

Sestava dišave
Takoj, ko dišavo poduhate, začutite iskrivo citrusno sadje, rabarbaro, meto in bergamotko, s katero se v srčnih notah združijo jasmin, nagelj, koromač in mošus z jantarjem. V podtonu se razvije hrastov mah, aromatične nageljnove žbice in seveda zeleni čaj, ki to dišavo naredi nepremagljivo.

Zgodba dišave
Dišavo je leta 1999 ustvaril parfumer Francis Kurkdjian. Svežino lahko začutite celo iz stekleničke – je rahlo zelena, na njej pa je narisan list čaja.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
meta, rabarbara, bergamotka, limona, pomarančna lupina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jantar, hrastov mah, jasmin, mošus, nagelj, koromač
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, zeleni čaj, kumina, hrastov mah, jasmin, mošus, nageljnove žbice
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

Pisali smo o Elizabeth Arden Green Tea
Članki

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Green Tea17