Elizabeth Arden Red Doortoaletna voda za ženske

6×
Elizabeth Arden Red Door toaletna voda za ženske
Elizabeth Arden Red Door toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
79,00

Prihranite 63%
100 ml
29,40

Koda: ELA0162 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
torek 3. 11. 2020

Opis parfuma Elizabeth Arden Red Door
Sestava

Odklenite skrivnostna vrata in vstopite v svet, poln čutnih doživetij. Toaletna voda Elizabeth Arden Red Door združuje mešanico romantičnih dragocenih rož in čutne sandalovine, dizajn njene stekleničke pa slavi legendarna rdeča vrata wellnessa Red Door Spa, kjer se je pred več kot 100 leti začela pisati zgodba blagovne znamke Elizabeth Arden.

  • orientalska cvetlična dišava
  • steklenička ponazarja legendarna vrata wellnessa Red Door Spa
  • najbolj pride do izraza v hladnem vremenu

Sestava dišave
Rože so glavno vodilo te dišave že v zgornjih notah, v katerih se odpira pulzirajoča aroma frezije, potonik in divje vijolice. V srčnih notah najdemo velikanski šopek rdečih vrtnic, maroški oranžen cvet, jasmin in ylang-ylang, ki toaletni vodi doda prefinjenost. Čutnost in pridih orienta ima na vesti sandalovina v družbi medu in hrastovega mahu.

Zgodba dišave
Ta klasična, elegantna dišava je zagledala luč sveta že leta 1989. Navdih je dobila v zelo priljubljenem wellnessu Red Door Spa z njihovimi legendarnimi rdečimi vrati, ki so dali podobo tudi steklenički toaletne vode. Pod to dišavo se je podpisal parfumar Carlos Benaim.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vrtnica, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
lotos, ingver, orhideja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Red Door6