Elizabeth Arden Splendor

parfumska voda za ženske 125 ml

Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
125 ml
14,70

Koda: ELA0110 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Elizabeth Arden Splendor
125 ml | 14,70

Opis parfuma Elizabeth Arden Splendor

Elizabeth Arden Splendor je sveža cvetlična dišava z izrazitim poudarkom šampanjca. Želite parfum, ki je primeren za vsakdanjo uporabo? Vam je dovolj izrazitih in spektakularnih tonov, ki so bolj primerni za slavnostne dogodke in so primerni predvsem za zimske mesece? Tedaj poskusite dišavo Splendor in ne bo vam žal! Še ena izmed imenitnih dišav znane blagovne znamke Elisabeth Arden bo postala naravni del vaše očarljive osebnosti in vas bo spremljala na vsakem koraku.

V uvodu, ko boste začutili odlično dišavo Splendor, vas bodo obsuli slastni akordi frezije, nekonvencionalnega graha in dišeče lilije. Pozneje se boste potopili v decentne tone šampanjca, ki ga sooblikuje sladka nota magnolije in čutnega mošusa. Klasična mehka osnova iz sandalovine, jantarja in omamne vrtnice se bo vtisnila globoko v vaše čute in vas bo razvajala prijetno dolgo časa. Celotna dišava vas bo spomnila na spomladanski vetrič, ki vas osveži tudi v najbolj toplem vremenu.

Luksuzno kozmetiko in parfume znamke Elizabeth Arden boste našli pri nas po prijetno nizkih cenah. To pa ne pomeni, da bi bili izdelki odlične modne ikone kaj manj kakovostni ali nepriljubljeni. Ravno nasprotno! Parfum Splendor je za to jasen dokaz. Nobena druga dišava vam ne bo prinesla takega vala svežine in iz vas ne bo naredila nežne decentne dame, ki bo urejena v vseh okoliščinah. Dišava Elizabeth Arden Splendor je odlična za dnevno nošenje in vsak vaš trenutek se bo prebil skozi čudovito novo pravega šampanjca. Če boste izbrali blagovno znamko Elizabeth Arden, boste izbrali občudovanje in samozavest!

Sestava

Zgornje note
frezija, lilija
Srčne note
magnolija, mošus, šampanjec
Bazne note
jantar, sandalovina, vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Ocena Elizabeth Arden Splendor

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!