Elizabeth Arden True Lovetoaletna voda za ženske

1×
Elizabeth Arden True Love toaletna voda za ženske
Elizabeth Arden True Love toaletna voda za ženske
100 ml
19,20

Koda: ELA0120 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
ponedeljek 25. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Elizabeth Arden True Love
Sestava

Elizabeth Arden True Love je sladka cvetlična dišava za ženske in dekleta. Občutite pravo ljubezen. Harmonija duše in avra romantike. To je prava dišava za ženske, ki ljubijo romantične trenutke. Kremasti toni vanilije, cedre in sandalovine so dopolnjeni s koktajlom sladkega sadja iz marelice, breskve in frezije. Cvetlični pridih dodaja parfumu True Love jasmin, šmarnica in lotosov cvet. Uživajte v prijetni dišavi od Elizabeth Arden.

Vstopite v svet True Love in se prepustite fantaziji. Dišava, ki spominja na čisto in kremasto milo je primerna predvsem za ženske in dekleta, ki hrepenijo po popolnosti in harmoniji. Zaljubite se v parfum od znane ikone Elizabeth Arden. Postanite lepa in nežna s parfumom True Love.

Sestava

Zgornje note
frezija, zelene note, breskev, marelica
Srčne note
lotos, jasmin, perunika, šmarnica, heliotrop
Bazne note
vanilija, jantar, cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden True Love