Elizabeth Taylor Forever Elizabethparfumska voda za ženske

Elizabeth Taylor Forever Elizabeth parfumska voda za ženske
Elizabeth Taylor Forever Elizabeth parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: ELT0009 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Elizabeth Taylor Forever Elizabeth

Elizabeth Taylor Forever Elizabeth je sveža in sadna dišava za moderne ženske. Na začetku vas pritegne kombinacija svežih jabolk, mandarine in robide. Postopoma prehaja v cvetlične tone, ki so sestavljeni iz jasmina, vrtnice, orhideje in vijolice. Parfum Forever Elizabeth ima lesno osnovo s podtoni klinčka.

Parfum Forever Elizabeth je namenjen za čutno in elegantno žensko. Pritegne pozornost kot bleščeč dragulj. Dišava je primerna za vsakdanjo uporabo, zdrži zelo dolgo časa.

Elizabeth Taylor Forever Elizabeth je dišava, ki prinaša veselje do življenja. Potopite se v svet brez skrbi. Lahka sadno cvetlična dišava bo vaš odličen dodatek. Parfum Elizabeth Taylor Forever Elizabeth pooseblja romantiko, čutnost in eleganco.

Sestava

Sestava
jantar, jasmin, mošus, robide
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Elizabeth Taylor

Parfumi Elizabeth Taylor | Elizabeth Taylor – Leta 1932 se je rodilo lepo dekle, ki je že od zgodnje mladosti želelo postati igralka. Uspelo ji je postati ne samo znana filmska zvezda, ampak tudi modna ikona, ki jo z občudovanjem gledal ves svet. Govorimo o Elizabeth Taylor, ki je igrala v filmih Lassie se vrača, Nevestin oče, Ivanhoe, Mačka na vroči pločevinasti strehi, Ukročena trmoglavka in desetine drugih. Slavo ji je prinesla vloga v filmu Kleopatra. Od takrat je Elizabeth Taylor narekovala modne trende in kmalu je ustvarila prvi parfum, ki je bil ustvarjen z velikanom na področju kozmetike – Elizabeth Arden. Parfumi Elizabeth Taylor imajo nežno začinjeni, cvetno-sadni, orientalski, lesni in druge vonje, ki ustrezajo mnogim ženskam.  

Recenzija Elizabeth Taylor Forever Elizabeth

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!