Elmex Caries Protection Kidszobna pasta za otroke

Elmex Caries Protection Kids zobna pasta za otroke
Elmex Caries Protection Kids zobna pasta za otroke
2 x 50 ml
4,90

Koda: ELM0776 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis izdelka Elmex Caries Protection KidsOpis:

Zobna pasta za otroke Elmex Caries Protection je namenjena za otroke, ki imajo zobe stalno v razvoju in potrebujejo posebno nego. Odmerek aminfluoridov je prilagojen temu, da pasto uporabljajo izključno le otroci, kar je dokazilo tega, da izdelek skrbi za pravilni razvoj otroških zob. Zobna pasta za otroke Caries Protection nima nobenega sladkega niti dišečega okusa in otroci nimajo tendence, da bi jo pogoltnili. Osnovo paste predstavlja aminfluorid, ki zobe hrani in jim dodaja potrebno moč. Zobna pasta Elmex je preverjena s stotinami akademskih študij.

Učinki:

  • okus ne vabi otrok, da bi jo pogoltnili
  • primerna je kot preventiva pred zobno gnilobo
  • zagotavlja mineralizacijo novih stalnih zob
  • posebno narejena za predšolske otroke

Sestava:

  • aminfluoridi – ponujajo zaščito pred zobno gnilobo, količina je prilagojena starosti otroka

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Caries Protection Kids