Elmex Caries Protectionzobna pasta za zaščito pred kariesom

Elmex Caries Protection zobna pasta za zaščito pred kariesom
Elmex Caries Protection zobna pasta za zaščito pred kariesom
75 ml
3,30

Koda: ELM0198 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 8. 7. 2020

Opis izdelka Elmex Caries ProtectionOpis:

Zobna pasta, ki ščiti pred zobno gnilobo, Elmex Caries Protection je idealna rešitev za vse, ki se borijo proti kariesu. Ta izdelek je idealni dodatek vsakodnevne zobne higiene. Zobna pasta za zaščito pred kariesom Elmex deluje kot preventiva pred nastankom zobne gnilobe in že po nekaj uporabah bodo vaši zobje močnejši in zaščiteni. Zobna sklenina dobi moč in na ta način se zmanjša tveganje za nastanek zobne gnilobe.

Zobna pasta za zaščito pred kariesom Caries Protection ima svojo učinkovitost, ki je preverjena s stotinami akademskih študij.

Učinki:

  • obnavlja mineralizacijo ustne sklenine
  • primerna je kot preventiva pred nastankom zobne gnilobe
  • bori se proti nastanku kariesa

Sestava:

  • kalcijev fluorid – pomaga pri obnovi mineralizacije
  • aminfluoridi – ponujajo zaščito pred zobno gnilobo

Navodilo za uporabo:

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto približno v velikosti grahu in temeljito očistite celotno ustno votlino. Priporočamo uporabljati zobno pasto po vsaki jedi večkrat na dan.

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Caries Protection