ElmexCaries Protection zobna pasta, ki ščiti pred kariesom s fluoridom

Elmex Caries Protection zobna pasta, ki ščiti pred kariesom s fluoridom
Elmex Caries Protection zobna pasta, ki ščiti pred kariesom s fluoridom
75 ml
3,60

Koda: ELM0198 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 28. 10. 2021
Osebni prevzem
četrtek 28. 10. 2021

Opis Elmex Caries Protection

Karies lahko povzroča neprijetne težave. Zobna pasta Elmex Caries Protection remineralizira poškodovane dele zobne sklenine in jo tako zaščiti pred kariesom tudi na mestih, ki jih zobna krtačka ne doseže. Visoko učinkovit amin fluorid se v nekaj sekundah vgradi neposredno v zobno sklenino.

V njej vzpostavi dolgotrajen zaščitni sloj. Pomen amino fluorida v boju proti zobnemu kariesu je potrdilo več kot 500 znanstvenih raziskav. Njegovo znanstveno dokazano učinkovitost preizkusite na lastnih zobeh in jih zanesljivo zaščitite pred kariesom.

Lastnosti:

  • učinkovito ščiti pred nastankom kariesa
  • remineralizira zobno sklenino
  • zaščiti tudi težko dostopna mesta
  • osvežuje dah
  • za vsakodnevno uporabo

Sestava:

  • amin fluorid – na zobeh ustvari zaščitni sloj in jih ščiti pred kariesom

Navodilo za uporabo:
Majhno količino zobne paste nanesite na ščetko in z njo 2 minuti čistite zobe vsako jutro in večer. Po uporabi izpljunite in usta izplaknite s čisto vodo. Za popolno zaščito pred kariesom kombinirajte z ostalimi izdelki znamke Elmex.

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Caries Protection