Elmex Junior 5-12 Years

zobna pasta za otroke

Elmex Junior 5-12 Years zobna pasta za otroke
Elmex Junior 5-12 Years zobna pasta za otroke
Elmex Junior 5-12 Years zobna pasta za otroke
75 ml
2,50

Koda: ELM0811 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 21. 1. 2019
Elmex Junior 5-12 Years
75 ml | 2,50

Opis kozmetike Elmex Junior 5-12 Years

Zobna pasta Elmex Junior 5-12 Years popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave.

Lastnosti:

  • odstranjuje zobne obloge
  • preprečuje nastanek kariesa
  • prijazna do zobne sklenine
  • krepi zobno sklenino

Navodilo za uporabo:
Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.