Elmex Junior 6-12 Yearszobna pasta za otroke

Elmex Junior 6-12 Years zobna pasta za otroke
Elmex Junior 6-12 Years zobna pasta za otroke
2 x 75 ml
5,70

Koda: ELM0775 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis izdelka Elmex Junior 6-12 YearsOpis:

Zobna pasta junior Elmex Caries Protection je namenjena za otroke, katerih zobje se vedno razvijajo in potrebujejo posebno nego. Odmerek aminofluoridov je prilagojen temu, da pasto uporabljajo izključno le otroci, kar je dokazilo tega, da izdelek skrbi za pravilni razvoj otroških zob. Zobna pasta junior Caries PRotection ima prijeten okus, kar pomaga, da bi se otroci bolje navadili na redno uporabo zobne paste. Zobna pasta Elmex je preverjena s stotinami akademskih študij.

Učinki:

  • prijeten okus
  • primerna kot preventiva pred zobno gnilobo
  • mineralizacija novih stalnih zob

Sestava:

  • aminofluoridi – ponujajo zaščito pred zobno gnilobo, količina je prilagojena otroški starosti

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Junior 6-12 Years