Elmex Sensitive Professional Gentle Whiteningbelilna zobna pasta za občutljive zobe

Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening belilna zobna pasta za občutljive zobe
Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening belilna zobna pasta za občutljive zobe
75 ml
5,50

Koda: ELM0579 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
ponedeljek 6. 4. 2020

Opis izdelka Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening
Lastnosti

Zobna pasta za občutljive zobe Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob.

Lastnosti:

  • neguje odkrite zobne vratove
  • ščiti pred zobno gnilobo in oblogami
  • mineralizira zobno sklenino

Navodilo za uporabo:
Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening

tracking pixel