Elmex Sensitive Whiteningzobna pasta za naravno bele zobe

1×
Elmex Sensitive Whitening zobna pasta za naravno bele zobe
Elmex Sensitive Whitening zobna pasta za naravno bele zobe
3 x 75 ml
9,10

Koda: ELM01912 | Na zalogi
1
DPD
torek 14. 4. 2020

Opis izdelka Elmex Sensitive Whitening
Lastnosti

Opis:

Zobna pasta za občutljive zobe Elmex Sensitive je idealna rešitev za vse posameznike, ki ne vejo, katero od zobnih past naj bi so izbrali za svoje občutljive zobe. Za povečano občutljivost zob so krivi razgaljeni zobni vratovi in zato je treba paziti na resnično varno in hkrati temeljito ščetkanje. Zobna pasta za občutljive zobe Elmex je zelo občutljiva in s pomočjo aminfluorida skrbi za zdravje vaših zob, ker ustvarja zaščitno plast okoli zob. Zobna pasta Sensitive ima svojo učinkovitost preverjeno s stotinami znanstvenih študij.

Učinki:

  • obnavlja mineralizacijo zobne sklenine
  • primerna je kot preventiva pred nastankom zobne gnilobe
  • ščiti razgaljene zobne vratove

Sestava:

  • aktivne sestavine proti občutljivosti zob
  • aminfluoridi – ponujajo zaščito pred nastankom zobne gnilobe

Navodilo za uporabo:

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto v velikosti grahu in temeljito očistite celo ustno votlino. Priporočamo, da zobno pasto uporabljate po vsaki jedi večkrat na dan.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Elmex

Kozmetika Elmex | Elmex – za zdrave, močne zobe. Elmex, blagovna znamka za nego zob, ki jo že od leta 1962 proizvaja švicarski proizvajalec pripravkov za ustno higieno GABA International AG, je časovno dokazan pomočnik v prizadevanju za zdravje ustne votline.
Zobna pasta Elmex je bila prva, ki je vsebovala aminfluorid (AmF), ki reminalizira zobno sklenino in poveča njeno odpornost proti delovanju kislin. Še vedno razvijajo visoko kakovostne izdelke blagovne znamke Elmex v sodelovanju s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z nego zob, in izhajajo iz odličnih znanj na področju zobne in ustne higiene.
Posamezni izdelki blagovne znamke Elmex se med seboj dopolnjujejo in ponujajo kompleksno rešitev problemov z ustno votlino in jih pomagajo preprečiti. Ustne vode in pršila, zobne krtačke, nitke in paste blagovne znamke Elmex zagotavljajo pri pravilni in dolgotrajni uporabi popolno čistočo in zdravje vaših zob in celotne ustne votline. Ščitijo pred nastankom zobne gnilobe, pomagajo odpraviti probleme z občutljivimi zobmi, poudarjajo lepoto in belino zob, krepijo zobno sklenino in celotno prispevajo k temu, da ste lahko ponosni na vaš nasmeh od otroštva do visoke starosti.
Blagovno znamko Elmex izbirajo tisti, ki za nego svojih zob in ustne votline zahtevajo preverjeno kakovost.

Recenzija Elmex Sensitive Whitening