Elode Essence d'Or

parfumska voda za ženske 100 ml

Elode Essence d'Or parfumska voda za ženske 100 ml
Elode Essence d'Or parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: ELO0070 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Izberite si v košarici svoje darilo za potovanja ob nakupu nad 40 €
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Elode Essence d'Or

Parfumska voda za ženske Elode Essence d'Or je polna lahkosti in svežega pridiha sadja. Elegantna in zelo mladostna esencialna izvedba prihaja z dolgo obstojnostjo in odlično intenzivnostjo. Okusite privlačno dišečo skrivnost. Ko jo boste odkrili, vas čaka okusno presenečenje.

Elode Essence d'Or je parfumska voda za ženske, ki dajejo prednost čutni prefinjenosti in naravni neodvisnosti. Vse to lahko pričakujete zahvaljujoč čarobni kompoziciji, pri kateri je treba računati z velikim zanimanjem vaše okolice. Za to je odgovorna v glavnem prefinjena aroma.

Steklenička parfumske vode za ženske Elode Essence d'Or deluje nežno in elegantno. Skozi prozorno steklo lahko vidite rahlo rumeno esenco, ki vas prevzame s svojimi toplimi toni. Okusite svobodo vsakodnevnega življenja in se opremite z najbolj učinkovitim orožjem.

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Elode

Luksuzne dišave Elode so narejene tako, da naj bi poudarile notranjo lepoto vsake ženske. Parfumi Elode sledijo aktualnim modnim trendom in njihov unikatni vonj vas bo popolnoma prevzel. Parfumi od blagovne znamke Elode so odlični in primerni za vsako priložnost. Samo lahko izberete dišavo, ki vam najbolj ustreza.

Edinstvene dišave za ženske iz kolekcije Elode so polne romantike, ženstvenosti, strasti in nežnosti. Odlično dopolnijo moderno samozavestno žensko, ki išče izjemno dišavo, ki ji popolnoma ustreza. Parfumi Elode se odlikujejo po svojih edinstvenih vonjih in tudi lepo okrašenih stekleničkah, ki poudarjajo unikatnost blagovne znamke Elode. Izberite svoj parfum Elode in izrazite svojo ženstvenost!

Recenzija Elode Essence d'Or

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!