Enrique Iglesias Deeply Yours

dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml

Enrique Iglesias Deeply Yours dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
Enrique Iglesias Deeply Yours dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
75 ml
10,40

Koda: ENI0101 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Enrique Iglesias Deeply Yours
75 ml | 10,40

Opis parfuma Enrique Iglesias Deeply Yours

Dezodorant v razpršilu Enrique Iglesias Deeply Yours vam doda svežino in potrebno energijo. Pri uporabi v kombinaciji z dišavo iz iste linije pripomore ohraniti njeno intenzivnost cel dan.

O blagovni znamki Enrique Iglesias

Enrique Iglesias je slavni pop pevec španskega izvora, ki vas lahko prevzame s svojo glasbeno ustvarjalnostjo, pa tudi z edinstveno kolekcijo svojih parfumov. V dosedanji karieri je Enriqueju Iglesiasu uspelo dobiti celo vrsto pomembnih nagrad, kot sta nagrada Grammy, American Music Awards in mnogo drugih. Njegova ustvarjalnost je od vekomaj navdihnjena s španskim temperamentom in romantiko. Isto vzdušje se je Enrique Iglesias odločil namestiti v svoje ekskluzivne parfume, ki zagotovo ne pogrešajo strasti, iskre in šarma.

Svoj prvi parfum je Enrique Iglesias predstavil leta 2014 in po velikem uspehu se je odločil, da bo nadaljeval v načrtovanju svoje kolekcije. Parfumi Enrique Iglesias se odlikujejo po skrbno izbranih in na pogled nasprotujočih sestavinah, ki skupaj ustvarjajo zelo unikatno celoto. Originalne dišave, ki so polne temperamenta in seksapila, prevzamejo tako navijače Enriquea Iglesiasa kot vsakega, kdor išče izjemne stvari.

Recenzija Enrique Iglesias Deeply Yours

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!