EP Line Disney Minnie Mousetoaletna voda za otroke

EP Line Disney Minnie Mouse toaletna voda za otroke
EP Line Disney Minnie Mouse toaletna voda za otroke
Brezplačna dostava
Novost
30 ml
5,50

Koda: EPL04134 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis parfuma EP Line Disney Minnie Mouse
Sestava

Toaletna voda za otroke EP Line Disney Minnie Mouse zagotovi, da se bo vaš fantek počutil kot njegov priljubljeni super junak. Njena sestava je prijazna do otroške kože, igriva steklenička pa zagotovo razveseli.

  • navdih je našla v priljubljenem otroškem liku
  • ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • igriv dizajn, usklajen z ambientom otroške sobe

Sestava

Vrsta dišave
ostale

O blagovni znamki EP Line

p>Kozmetika EP Line združuje v sebi zabavo in prvovrstno nego za telo. Izdelke blagovne znamke EP Line že na prvi pogled prepoznate po veseli embalaži z motivi vsem dobro znanih animiranih likov, kot so npr. Smrkci, medvedek Pu, Barbie ali Shrek.
Zaradi svoje naravne sestave je kozmetika EP Line primerna tako za najmlajše kot tudi za najstnike. Sestavni del široke ponudbe blagovne znamke EP Line so izdelki za občutljivo otroško kožo, lase in otroške zobe. Zelo priljubljena je tudi kolekcija otroških toaletnih vod z nežno aromo, še posebej pri malih frajerkah. V bogatem asortimentu pa najdejo nekaj zase tudi igrivi odrasli, za katere znamka EP Line ponuja gele za tuširanje, pene za britje, deodorante in toaletne vode.
Nežna naravna kozmetika, skrita v veseli embalaži s slikami, je odlična zamisel, kako otrokom polepšati vsakodnevno nego telesa in to nego spremeniti iz nepriljubljene rutine v zabavno igro, polno domišljije in pravljic. Kozmetika EP Line je izdelana v EU, njeni izdelki pa so zanesljivi in varni. Kozmetika EP Line je sestavljena iz najmanj 95 % naravnih sestavin in ne vsebuje parafinov ter sulfatov. Vsi izdelki EP Line so dermatološko in mikrobiološko testirani ter izpolnjujejo stroge standarde EU.

Recenzija EP Line Disney Minnie Mouse