EP Line Masha and The Bear

gel za prhanje in goba za umivanje

EP Line Masha and The Bear gel za prhanje in goba za umivanje
450 ml

Koda: EPL2353 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

EP Line Masha and The Bear
450 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike EP Line Masha and The Bear

Pripravek EP Line Masha and The Bear je namenjen umivanju občutljive otroške kože.

Lastnosti:

  • nežno umije vso umazanijo
  • med kopeljo nahrani nežno otroško kožo
  • koža je po uporabi mehka in voljna

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vlažno krpico in spenite, s peno očistite telo ali lase otroka in temeljito sperite.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki EP Line

Kozmetika EP Line združuje v sebi zabavo in prvovrstno nego za telo. Izdelke blagovne znamke EP Line že na prvi pogled prepoznate po veseli embalaži z motivi vsem dobro znanih animiranih likov, kot so npr. Smrkci, medvedek Pu, Barbie ali Shrek.
Zaradi svoje naravne sestave je kozmetika EP Line primerna tako za najmlajše kot tudi za najstnike. Sestavni del široke ponudbe blagovne znamke EP Line so izdelki za občutljivo otroško kožo, lase in otroške zobe. Zelo priljubljena je tudi kolekcija otroških toaletnih vod z nežno aromo, še posebej pri malih frajerkah. V bogatem asortimentu pa najdejo nekaj zase tudi igrivi odrasli, za katere znamka EP Line ponuja gele za tuširanje, pene za britje, deodorante in toaletne vode.
Nežna naravna kozmetika, skrita v veseli embalaži s slikami, je odlična zamisel, kako otrokom polepšati vsakodnevno nego telesa in to nego spremeniti iz nepriljubljene rutine v zabavno igro, polno domišljije in pravljic. Kozmetika EP Line je izdelana v EU, njeni izdelki pa so zanesljivi in varni. Kozmetika EP Line je sestavljena iz najmanj 95 % naravnih sestavin in ne vsebuje parafinov ter sulfatov. Vsi izdelki EP Line so dermatološko in mikrobiološko testirani ter izpolnjujejo stroge standarde EU.