Erbario Toscano Black Pepper

balzam za po britju za moške 100 ml

Erbario Toscano Black Pepper balzam za po britju za moške 100 ml
Erbario Toscano Black Pepper balzam za po britju za moške 100 ml
balzam za po britju za moške 100 ml
19,50

Koda: ERT0049 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Erbario Toscano Black Pepper
balzam za po britju za moške 100 ml | 19,50

Opis parfuma Erbario Toscano Black Pepper

Balzam za po britju za moške Erbario Toscano Black Pepper odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Ne samo, da lepo pomiri razdraženo kožo po britju, ampak je koža tudi nežna, sveža in dišeča.

O blagovni znamki Erbario ToscanoBlagovna znamka Erbario Toscano v sebi združuje italijansko tradicijo in naravne sestavine iz Toskane. V tem družinskem podjetju nastajajo že od leta 1967 visoko kakovostni izdelki, ki imajo zelo prijazni vpliv na človeško telo in misel.

Blagovno znamko Erbario Toscano je zahvaljujoč svoji ustvarjalnosti in ljubezni do Toskane ustanovil Guildo Bertozzi, ki je že kot majhen fant z veseljem odkrival skrivnosti narave in se je zaljubil v vonj italijanske pokrajine. V odraslosti se je odločil, da bo uresničil svoje sanje in je začel ustvarjati unikatne dišave in naravno kozmetiko. Najprej se je podal na pot preizkušanja. Začel je študirati stare arhive, odkrivati lokalne metode za obdelavo surovin in se je navdihnil z najbolj izkušenimi firenškimi parfumskimi mojstri.

Italijanska blagovna znamka Erbario Toscano ima veliko spoštovanje do narave. Izdelki Erbario Toscano niso testirani na živalih in so pakirani z upoštevanjem narave.

Recenzija Erbario Toscano Black Pepper

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!