Ermenegildo ZegnaMadras Cardamom parfumska voda za moške

Ermenegildo Zegna Madras Cardamom parfumska voda za moške
Ermenegildo Zegna Madras Cardamom parfumska voda za moške
100 ml

Koda: ERM00524 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Ermenegildo Zegna Madras Cardamom
Sestava

Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Ermenegildo Zegna Madras Cardamom . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku.

  • začimbna dišava
  • poudari seksapil in naravno možatost
  • topla dišava, idealna za hladno vreme
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, rožnati poper, kardamom
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kava, cedra
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
labdanum, ambroksan, vetiver, vanilija
Vrsta dišave
aromatične, začimbne

O blagovni znamki Ermenegildo Zegna

Zenga je ena od najbolj ekskluzivnih italijanskih modnih hiš. Svojo slavo je dobila zlasti z izdelavo kakovostnih moških oblek. Očarala je pa tudi na področju parfumske industrije.

Ermenegildo Zenga, ustanovitelj podjetja, je leta 1910 odprl moški butik v Parizu in uresničil svojo sanjo. Začel je izdelovati oblačila za moške, ki se odlikujejo po kakovosti in izbiri najboljših materialov. Vedno sledi svoji intuiciji in se ne moti. Danes ima blagovna znamka več kot 500 ekskluzivnih trgovin po vsem svetu in ostaja družinsko podjetje pod vodenjem že četrte generacije.

Uspeh blagovne znamke Zenga izhaja iz precizne obrtne dejavnosti in izkorišča le prvovrstne sestavine. Zaželenost in ekskluzivnost blagovne znamke potrjuje tudi dejstvo, da poleg oblek, šivanih pod lastno etiketo, obdeluje tudi obleke za najboljše dizajnerje sodobnega časa.

Leta 1992 je blagovna znamka Zegna stopila na trg z lastno linijo dišav. V sodelovanju s slavnimi parfumskimi mojstri navezuje na tradicijo ekskluzivnega rokodelstva in pri izdelavi izkorišča samo prvovrstne sestavine. Parfumi Zenga odlično ustrezajo vsakemu moškemu, ki daje prednost tradicijam in ceni razkošje, premišljene vonje, ki dopolnijo njegovo osebnost.

Recenzija Ermenegildo Zegna Madras Cardamom