Ermenegildo ZegnaRoman Wood parfumska voda za moške

Ermenegildo Zegna Roman Wood parfumska voda za moške
Ermenegildo Zegna Roman Wood parfumska voda za moške
100 ml

Koda: ERM00521 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na parfume. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Ermenegildo Zegna Roman Wood
Sestava

Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Ermenegildo Zegna Roman Wood je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti.

  • orientalska dišava
  • lesna dišava
  • do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je
  • dizajnerska steklenička
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
rožmarin, bergamotka, žajbelj, cipresa
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
mah, bor, cedra
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, bor, vanilija
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Ermenegildo Zegna

Zenga je ena od najbolj ekskluzivnih italijanskih modnih hiš. Svojo slavo je dobila zlasti z izdelavo kakovostnih moških oblek. Očarala je pa tudi na področju parfumske industrije.

Ermenegildo Zenga, ustanovitelj podjetja, je leta 1910 odprl moški butik v Parizu in uresničil svojo sanjo. Začel je izdelovati oblačila za moške, ki se odlikujejo po kakovosti in izbiri najboljših materialov. Vedno sledi svoji intuiciji in se ne moti. Danes ima blagovna znamka več kot 500 ekskluzivnih trgovin po vsem svetu in ostaja družinsko podjetje pod vodenjem že četrte generacije.

Uspeh blagovne znamke Zenga izhaja iz precizne obrtne dejavnosti in izkorišča le prvovrstne sestavine. Zaželenost in ekskluzivnost blagovne znamke potrjuje tudi dejstvo, da poleg oblek, šivanih pod lastno etiketo, obdeluje tudi obleke za najboljše dizajnerje sodobnega časa.

Leta 1992 je blagovna znamka Zegna stopila na trg z lastno linijo dišav. V sodelovanju s slavnimi parfumskimi mojstri navezuje na tradicijo ekskluzivnega rokodelstva in pri izdelavi izkorišča samo prvovrstne sestavine. Parfumi Zenga odlično ustrezajo vsakemu moškemu, ki daje prednost tradicijam in ceni razkošje, premišljene vonje, ki dopolnijo njegovo osebnost.

Recenzija Ermenegildo Zegna Roman Wood