Ermenegildo Zegna Z Zegna New Yorktoaletna voda za moške

Ermenegildo Zegna Z Zegna New York toaletna voda za moške
Ermenegildo Zegna Z Zegna New York toaletna voda za moške
50 ml
28,90

Koda: ERM0161 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Ermenegildo Zegna Z Zegna New York toaletna voda za moške
| 1 kos | 28,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Ermenegildo Zegna Z Zegna New York

Toaletna voda Ermenegildo Zegna Z Zegna New York je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • orientalska dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
rum
Srčne note
pelin
Bazne note
pačuli
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Ermenegildo Zegna

Zenga je ena od najbolj ekskluzivnih italijanskih modnih hiš. Svojo slavo je dobila zlasti z izdelavo kakovostnih moških oblek. Očarala je pa tudi na področju parfumske industrije.

Ermenegildo Zenga, ustanovitelj podjetja, je leta 1910 odprl moški butik v Parizu in uresničil svojo sanjo. Začel je izdelovati oblačila za moške, ki se odlikujejo po kakovosti in izbiri najboljših materialov. Vedno sledi svoji intuiciji in se ne moti. Danes ima blagovna znamka več kot 500 ekskluzivnih trgovin po vsem svetu in ostaja družinsko podjetje pod vodenjem že četrte generacije.

Uspeh blagovne znamke Zenga izhaja iz precizne obrtne dejavnosti in izkorišča le prvovrstne sestavine. Zaželenost in ekskluzivnost blagovne znamke potrjuje tudi dejstvo, da poleg oblek, šivanih pod lastno etiketo, obdeluje tudi obleke za najboljše dizajnerje sodobnega časa.

Leta 1992 je blagovna znamka Zegna stopila na trg z lastno linijo dišav. V sodelovanju s slavnimi parfumskimi mojstri navezuje na tradicijo ekskluzivnega rokodelstva in pri izdelavi izkorišča samo prvovrstne sestavine. Parfumi Zenga odlično ustrezajo vsakemu moškemu, ki daje prednost tradicijam in ceni razkošje, premišljene vonje, ki dopolnijo njegovo osebnost.

Recenzija Ermenegildo Zegna Z Zegna New York

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!