Escada Fiesta Carioca

losjon za telo za ženske 150 ml

Escada Fiesta Carioca losjon za telo za ženske 150 ml
Escada Fiesta Carioca losjon za telo za ženske 150 ml
150 ml

Koda: ESC1046 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Escada Fiesta Carioca
150 ml

Opis parfuma Escada Fiesta Carioca

Mleko za telo Escada Fiesta Carioca odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Escada

Escada je eden od magičnih pojmov v svetu mode in dišav. Glamurozen videz je za znamko Escada značilen in povezuje vse kolekcije, od slavnostnih oprav do preoblek za vsakodnevno nošenje. Ženska, ki nosi blagovno znamko Escada, priznava čutnost, modno eleganco in ima svoj nezamenljivi stil.

Fenomen po imenu Escada se je rodil leta 1978 v Münchnu, na samem začetku pa sta stala zakonca Wolfgang in Margaretha Ley. Znamko sta poimenovala po šampionu med tekmovalnimi konji, na katerega sta stavila in stavo dobila.

Prvi parfum Escada je bil predstavljen leta 1990, že tri leta pozneje pa se je začela tradicija sezonskih dišav, ki so za blagovno znamko postale tipične. Vsako poletje je tako predstavljena posebna Escada dišava v omejeni seriji, ki uspešno bogati tržišče parfumov. Iskrive in sveže dišavne sestave Escada parfumov uročijo vse ženske, ki imajo rade življenje in želijo uživati v vsakem trenutku.

Recenzija Escada Fiesta Carioca

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!