Escentric Molecules Escentric 02

gel za prhanje uniseks 200 ml

Escentric Molecules Escentric 02 gel za prhanje uniseks 200 ml
Escentric Molecules Escentric 02 gel za prhanje uniseks 200 ml
gel za prhanje uniseks 200 ml
33,90

Koda: ECN0123 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Escentric Molecules Escentric 02
gel za prhanje uniseks 200 ml | 33,90

Opis parfuma Escentric Molecules Escentric 02

Gel za prhanje Escentric Molecules Escentric 02 odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Escentric Molecules

Parfumi Escentric Molecules so leta 2006, ko so prvič prišli na trg, čez noč postali absolutni svetovni fenomen. Njihov uspeh izvira iz povsem edinstvene sestave, ki pogosto temelji na moči ene same dišavne sestavine. Ravno zaradi minimalizma so dišave Escentric Molecules neobičajne.

Escentric Molecules slavi parfumerijo kot umetnost kemije. Aroma molekule Iso E Super, ki je ključna sestavina teh nišnih parfumov, je bila v laboratorijih ustvarjena že leta 1973,

a je bila v svetu parfumov neznanka vse do časa, ko jo je prvič povsem izoliral berlinski parfumar Geza Schoen. Ustvaril je dve dišavi – Escentric Molecules Molecule 01 in Escentric Molecules Molecule 02 – ki ju povezuje ravno ta posebna dišavna sestavina.

Nišni parfumi Escentric Molecules ohranijo vonj dolgo in so kot ustvarjeni za vse, ki imajo radi ekstravaganco in izvirnost. Njihov svež vonj bo na vsaki koži pričaral neponovljivo zgodbo.

Recenzija Escentric Molecules Escentric 02

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!