Escentric Molecules Escentric 02toaletna voda uniseks + kovinska škatla

Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks + kovinska škatla
Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks + kovinska škatla
Brezplačna dostava
30 ml
52,70

Koda: ECN0111 | Na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis parfuma Escentric Molecules Escentric 02
Sestava

Escentric 02 je mošusna dišava s pridihom ambre za ženske in moške od nemške blagovne znamke niche parfumov Escentric Molecules, ki je bila ustanovljena leta 2006 kot izziv. Berlinski oblikovalec parfumov Geza Schoen se je odločil stopiti na trg s konceptom, ki bo provokativno reagiral na način, s katerim so v sodobnem času ustvarjani in prodajani parfumi. Njegova misel temelji na demistifikaciji celotnega procesa.

Izjemnost dišav od blagovne znamke Escentric Molecules temelji na tem, da vedno nastajajo v parih, ko je ena od dišav sinteza različnih sestavin (tako kot večina ljudi razume koncept parfumske umetnosti) in druga je poklon eni edini noti (aromatični molekuli), ki določa karakter celotne sinteze.

V primeru Escentric Molecules Escentric 02 gre za sestavino ambroksan, ki je najbolj dišeča komponenta ambre (ambergris), ene od najstarejših dišečih esenc. V tej toaletni vodi se pojavlja v kombinaciji z akordi jasmina, perunike in sestavine Iso E Super.

Celotna aroma Escentric Molecules Escentric 02 ponuja zelo čisti vonj, ki mu hkrati ne manjka topel, zapeljiv in malo nezajemljiv zaključek. Escentric 02 je primerna za nošenje skozi celo leto čez dan in tudi za večerno nošenje.
 

Sestava

Sestava
jasmin, Iso E Super, ambroksan
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Escentric Molecules

Parfumi Escentric Molecules so leta 2006, ko so prvič prišli na trg, čez noč postali absolutni svetovni fenomen. Njihov uspeh izvira iz povsem edinstvene sestave, ki pogosto temelji na moči ene same dišavne sestavine. Ravno zaradi minimalizma so dišave Escentric Molecules neobičajne.

Escentric Molecules slavi parfumerijo kot umetnost kemije. Aroma molekule Iso E Super, ki je ključna sestavina teh nišnih parfumov, je bila v laboratorijih ustvarjena že leta 1973,

a je bila v svetu parfumov neznanka vse do časa, ko jo je prvič povsem izoliral berlinski parfumar Geza Schoen. Ustvaril je dve dišavi – Escentric Molecules Molecule 01 in Escentric Molecules Molecule 02 – ki ju povezuje ravno ta posebna dišavna sestavina.

Nišni parfumi Escentric Molecules ohranijo vonj dolgo in so kot ustvarjeni za vse, ki imajo radi ekstravaganco in izvirnost. Njihov svež vonj bo na vsaki koži pričaral neponovljivo zgodbo.

Recenzija Escentric Molecules Escentric 02