Escentric Molecules Escentric 02toaletna voda uniseks

1×
Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks
Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks
Akcija
100 ml
68,00

Koda: ECN0053 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis parfuma Escentric Molecules Escentric 02
Sestava

Živite po svoje. Ne upoštevajte mnenj drugih. Ne ozirajte se nazaj. Toaletna voda uniseks Escentric Molecules Escentric 02 je kot ustvarjena za vse, ki ne poznajo meja. Njena dišavna sestava je primerna za moške in ženske. Kajti v svetu niche dišav meje ne obstajajo.

  • postmoderna dišava, osnovana na moderni sintetiki
  • lesna in ambrova, obenem pa lahka
  • lepo pride do izraza v toplem vremenu

Sestava dišave
Dišava Escentric 02 vsebuje najvišjo možno koncentracijo ambroksana (13,5%), sintetične molekule z dišavo, podobno ambri. Ambroksan je pomešan s hedionom, torej z zeleno jasminovo molekulo za osvežilni učinek, podoben gin toniku. Suho lesni in sijoč značaj ima dišava po zaslugi Iso E Super, molekule, ki diši kot ošiljeni svinčniki.

Zgodba dišave
Nemška blagovna znamka niche parfumov Escentric Molecules je bila ustanovljena leta 2006. Geza Schoen se je odločil vstopiti na trg s konceptom, ki se provokativno odziva na način, na katerega se danes izdelujejo in prodajajo parfumi. Njegova zamisel je demistifikacija celotnega procesa. Vsak parfum blagovne znamke Escentric Molecules je preprosto neobičajen in provokativen. 

Sestava

Sestava
jasmin, Iso E Super, ambroksan
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Escentric Molecules

Parfumi Escentric Molecules so leta 2006, ko so prvič prišli na trg, čez noč postali absolutni svetovni fenomen. Njihov uspeh izvira iz povsem edinstvene sestave, ki pogosto temelji na moči ene same dišavne sestavine. Ravno zaradi minimalizma so dišave Escentric Molecules neobičajne.

Escentric Molecules slavi parfumerijo kot umetnost kemije. Aroma molekule Iso E Super, ki je ključna sestavina teh nišnih parfumov, je bila v laboratorijih ustvarjena že leta 1973,

a je bila v svetu parfumov neznanka vse do časa, ko jo je prvič povsem izoliral berlinski parfumar Geza Schoen. Ustvaril je dve dišavi – Escentric Molecules Molecule 01 in Escentric Molecules Molecule 02 – ki ju povezuje ravno ta posebna dišavna sestavina.

Nišni parfumi Escentric Molecules ohranijo vonj dolgo in so kot ustvarjeni za vse, ki imajo radi ekstravaganco in izvirnost. Njihov svež vonj bo na vsaki koži pričaral neponovljivo zgodbo.

Recenzija Escentric Molecules Escentric 02