Escentric Molecules Molecule 04

toaletna voda uniseks 100 ml

Escentric Molecules Molecule 04 toaletna voda uniseks 100 ml
Escentric Molecules Molecule 04 toaletna voda uniseks 100 ml
100 ml
74,60

Koda: ECN0455 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Escentric Molecules Molecule 04
100 ml | 74,60

Opis parfuma Escentric Molecules Molecule 04Minimalistična toaletna voda Escentric Molecules Molecule 04 je namenjena za vse uporabnike, ki jim je všeč sandalovina in hkrati hočejo lahko in transparentno dišavo.

  • moderna in neposredna dišava
  • lesna in hkrati osvežujoča
  • dolgoobstojna

Sestava dišave

Samoten in čist Javanol.

Zgodba dišave

Postmoderni parfumski mojster Geza Schoen pravi, da je vonj javanola fascinanten zaradi svoje „psihedelične svežine“. V njem najde metaličen ton, lupino grenivke in ton bele vrtnice. Po njegovem mnenju gre za sandalovino, ampak tako prozorno in svežo, ki je v naravi ne najdete.

Sestava

Sestava
sandalovina
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Escentric Molecules

Parfumi Escentric Molecules so leta 2006, ko so prvič prišli na trg, čez noč postali absolutni svetovni fenomen. Njihov uspeh izvira iz povsem edinstvene sestave, ki pogosto temelji na moči ene same dišavne sestavine. Ravno zaradi minimalizma so dišave Escentric Molecules neobičajne.

Escentric Molecules slavi parfumerijo kot umetnost kemije. Aroma molekule Iso E Super, ki je ključna sestavina teh nišnih parfumov, je bila v laboratorijih ustvarjena že leta 1973,

a je bila v svetu parfumov neznanka vse do časa, ko jo je prvič povsem izoliral berlinski parfumar Geza Schoen. Ustvaril je dve dišavi – Escentric Molecules Molecule 01 in Escentric Molecules Molecule 02 – ki ju povezuje ravno ta posebna dišavna sestavina.

Nišni parfumi Escentric Molecules ohranijo vonj dolgo in so kot ustvarjeni za vse, ki imajo radi ekstravaganco in izvirnost. Njihov svež vonj bo na vsaki koži pričaral neponovljivo zgodbo.

Ocena Escentric Molecules Molecule 04

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!