Essence CONTOURING DUO PALETTE paleta za konture obraza

Essence CONTOURING DUO PALETTE paleta za konture obraza
Essence CONTOURING DUO PALETTE paleta za konture obraza
odtenek 10 lighter skin 7 g
3,89

  • Essence CONTOURING DUO PALETTE paleta za konture obraza
  • Essence CONTOURING DUO PALETTE paleta za konture obraza
Koda: ESS08195 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Essence CONTOURING DUO PALETTE

Paleta za konture obraza Essence Contouring Duo Palette poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza

Navodilo za uporabo:
Temnejše odtenke nanašajte na globine v obrazu, osvetljevalec pa na mesta, ki jih želite poudariti.

O blagovni znamki Essence

Ličenje je igra, zabava in izražanje same sebe. Pozabite na popolnost in se opogumite. Nemška blagovna znamka Essence izdeluje igriva, kakovostna in obenem cenovno dostopna ličila, s katerimi pričarate popoln videz – pa če z ličenjem šele začenjate, če sledite novim trendom ali pa že imate lasten, osebni stil.

Več kot 84 % vseh izdelkov Essence Cosmetics je izdelanih v Evropi. Kakovost in prijaznost do življenjskega okolja sta za blagovno znamko absolutni prioriteti, zato kozmetika Essence vsebuje večinoma naravne sestavine. Kar precej izdelkov Essence je veganskih.

V ponudbi znamke najdete vse potrebno za kompletno ličenje – od podlage preko tekočega pudra Essence vse do osvetljevalca. Sveti gral znamke so poleg tekočih pudrov tudi maskare, palete senčil za oči in rdečila za lica. Popularna maskara Essence I Love Extreme vašim trepalnicam daje maksimalen volumen, paleti Essence Love What You Do ali Epic Sunset sta kot ustvarjeni za dnevno ali izrazito večerno ličenje, katerikoli puder Essence pa poskrbi za dolgotrajno fiksacijo.

Recenzija Essence CONTOURING DUO PALETTE