Essence My Power Is Water paleta senčil za oči

Essence My Power Is Water paleta senčil za oči
Essence My Power Is Water paleta senčil za oči
odtenek Dance with the Waves! 7,2 g

Koda: ESS08670 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Essence My Power Is Water
Lastnosti

Paleta za ličenje oči Essence My Power Is Water vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • enostavno se nanaša
  • bleščeč in mat učinek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
vijoličen, rjav, moder, zlat
Učinek
mat, bleščeč

O blagovni znamki Essence

Ličenje je igra, zabava in izražanje same sebe. Pozabite na popolnost in se opogumite. Nemška blagovna znamka Essence izdeluje igriva, kakovostna in obenem cenovno dostopna ličila, s katerimi pričarate popoln videz – pa če z ličenjem šele začenjate, če sledite novim trendom ali pa že imate lasten, osebni stil.

Več kot 84 % vseh izdelkov Essence Cosmetics je izdelanih v Evropi. Kakovost in prijaznost do življenjskega okolja sta za blagovno znamko absolutni prioriteti, zato kozmetika Essence vsebuje večinoma naravne sestavine. Kar precej izdelkov Essence je veganskih.

V ponudbi znamke najdete vse potrebno za kompletno ličenje – od podlage preko tekočega pudra Essence vse do osvetljevalca. Sveti gral znamke so poleg tekočih pudrov tudi maskare, palete senčil za oči in rdečila za lica. Popularna maskara Essence I Love Extreme vašim trepalnicam daje maksimalen volumen, paleti Essence Love What You Do ali Epic Sunset sta kot ustvarjeni za dnevno ali izrazito večerno ličenje, katerikoli puder Essence pa poskrbi za dolgotrajno fiksacijo.

Recenzija Essence My Power Is Water