O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder je poimenovana po svoji ustanoviteljici, ki je v 20. stoletju v svetu lepote povzročila pravo revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že v mladosti srečala z izdelovanjem kozmetike in že zgodaj je zmešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo lastnih izdelkov Estée Lauder.

 

Blagovna znamka Estée Lauder je bila postavljena na osnovi predanosti, vztrajnosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku, blagovna znamka je cvetela zaradi osebnih priporočil posameznih strank in tako so pripravki za nego obraza Estée Lauder kmalu dosegli dober sloves.

Od majhnega podjetja je postopoma zrasla v ugledno blagovno znamko mednarodnega slovesa. Ikonični make-up Estée Lauder Double Wear je danes sestavni del kozmetične torbice marsikatere ženske, krema za obraz Estée Lauder pa je po zaslugi prefinjenih sestavin in znanstvenega pristopa najboljše, kar si za svojo kožo lahko želite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je namreč čisto preprosta – vsaka ženska je v vsakem obdobju lahko videti odlično.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • Estée Lauder
  • Najbolj prodajani