Estée Lauder Advanced Night Repair

kozmetični set

Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetični set
Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetični set
Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetični set
8 kos
105,90

Koda: EST4654 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask 4 Pcs + Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask 4 Pcs

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Estée Lauder Advanced Night Repair
8 kos | 105,90

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.