Estée Lauder Brushes

čopič za mineralni puder v prahu

Estée Lauder Brushes čopič za mineralni puder v prahu
42,90

Koda: EST2556 | 5 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Estée Lauder Brushes
| 42,90

Opis kozmetike Estée Lauder Brushes

Opis:

Kozmetični čopič Estée Lauder Brushes je posebej izdelan za nanos mineralnega pudra v prahu. Čopič ima zelo mehke ščetine iz umetnih vlaken. Oblika čopiča zagotavlja udobno in nemoteno uporabo. Privoščite si resnično profesionalno ličenje z luksuznim čopičem Estée Lauder Brushes!

Material:

  • umetna vlakna

Uporaba:

Puder nanesite z nežnimi potezami. Po nanosu čopič temeljito očistite.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.