Estée Lauder Double Wear

tekoči bronzer z aplikatorjem

Estée Lauder Double Wear tekoči bronzer z aplikatorjem
Estée Lauder Double Wear tekoči bronzer z aplikatorjem
Estée Lauder Double Wear tekoči bronzer z aplikatorjem
Razprodaja
odtenek Medium/Deep 14 ml
26,93

Koda: EST4825 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Estée Lauder Double Wear
odtenek Medium/Deep 14 ml | 26,93

Opis kozmetike Estée Lauder Double Wear

Pripravek Estée Lauder Double Wear vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju.

Lastnosti:

  • koži daje bronast pridih
  • enostavno se nanaša

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

free delivery