Estée Lauder Hydrationist

vlažilna krema za normalno do mešano kožo

Estée Lauder Hydrationist vlažilna krema za normalno do mešano kožo
50 ml
54,80

Koda: EST0065 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Estée Lauder Hydrationist
50 ml | 54,80

Opis kozmetike Estée Lauder Hydrationist

Lastnosti:

  • koži daje svežost in svetlost

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan, za dan in noč
Konsistenca
krema
Po problemu kože
vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
mešana, normalna
Učinek
Vlaženje
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.