Estée Lauder Ideal Matte tekoči puder za normalno do mešano kožo

Estée Lauder Ideal Matte tekoči puder za normalno do mešano kožo
Estée Lauder Ideal Matte tekoči puder za normalno do mešano kožo
odtenek 03 Outdoor Beige SPF 8 30 ml

Koda: EST0085 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
normalna, mešana
Zaščita pred soncem
brez SPF
Odtenek tekočega pudra
medium

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Ideal Matte