Estée Lauder Idealistserum za zmanjšanje por

2×
Estée Lauder Idealist serum za zmanjšanje por
Estée Lauder Idealist serum za zmanjšanje por
50 ml
81,40

Koda: EST0076 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis izdelka Estée Lauder Idealist
Lastnosti

Opis:
Serum za obraz za vse tipe kože izboljša vašo kožo v nekaj sekundah. Vaša koža bo poenotena, matirana in pore bodo manj vidne. Po štirih tednih uporabe, bodo vaše pore vidno zmanjšane do 69 %.

Aktivne snovi:

  • glukozamin
  • antioksidant NDGA
  • izvleček murve

Učinki:

  • poenoti kožo
  • zmanjšuje pore in gubice
  • koža je vidno čistejša in mehkejša na dotik

Uporaba:
Nanesite vsako jutro na očiščeno kožo, nato pa uporabite običajno nego.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
proti staranju, proti pigmentnim madežem, minimalizacija por, poenotenje

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Idealist