Estée Lauder Lash Primer Pluspodlaga za trepalnice

Estée Lauder Lash Primer Plus podlaga za trepalnice
Estée Lauder Lash Primer Plus podlaga za trepalnice
23,90

Prihranite 16%
5 ml
20,10

Koda: EST0911 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 12. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Estée Lauder Lash Primer Plus
Lastnosti

Izdelek Estée Lauder Lash Primer Plus bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči.

Lastnosti:

  • krepi in hrani trepalnice
  • zagotavlja večjo gostoto

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Barva
Brezbarvna

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Lash Primer Plus