Estée Lauder Perfectly Clean

čistilna krema za suho kožo

Estée Lauder Perfectly Clean čistilna krema za suho kožo
150 ml
28,00

Koda: EST0862 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Estée Lauder Perfectly Clean
150 ml | 28,00

Opis kozmetike Estée Lauder Perfectly Clean

Lastnosti:

  • kožo čisti v globino
  • osvetljuje in osvežuje
  • dermatološko testirano

Lastnosti

Po problemu kože
prehrana in dehidracija
Starost
za vse starosti
Tip kože
suha, za vse tipe kože
Učinek
prehrana

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.