Estée Lauder Pure Color Envy Luminous

dolgoobstojna senčila za oči z ogledalom in aplikatorjem

Estée Lauder Pure Color Envy Luminous dolgoobstojna senčila za oči z ogledalom in aplikatorjem
odtenek 08 Unrivaled 1,8 g

Koda: EST3202 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Estée Lauder Pure Color Envy Luminous
odtenek 08 Unrivaled 1,8 g

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Estée Lauder Pure Color Envy Luminous

Senčila za oči Estée Lauder Pure Color Envy Luminous omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • za naravno ličenje oči
  • enostavno se nanaša
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.