Estée Lauder Pure Color Envy

oblikovalna šminka

6×
Estée Lauder Pure Color Envy oblikovalna šminka
Estée Lauder Pure Color Envy oblikovalna šminka
Estée Lauder Pure Color Envy oblikovalna šminka
odtenek 230 Infamous 3,5 g
30,51

Koda: EST1192 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Estée Lauder Pure Color Envy
odtenek 230 Infamous 3,5 g | 30,51

Opis kozmetike Estée Lauder Pure Color Envy

Opis:
Dobite ustnice, ki vam jih bodo vsi zavidali! Estée Lauder Pure Color Envy oblikovalna šminka je ekskluzivna šminka, ki oblikuje in zapolni ustnice. Zahvaljujoč bogati pigmentaciji doda ustnicam dramatično obliko samo z enim potegom! Ustnice so videti boljše, oblikovane, izrazite in določene.
Posebna oblika šminke popolnoma poudari naravne krivulje vaših ustnic. Bogata kremasta konsistenca se na ustnicah enakomerno razporedi. Ustnice mehča in gladi. S svojo obstojnostjo do 6 ur je popoln spremljevalec za dan in noč.

Učinki:

  • ustnice oblikuje in zapolni
  • vlaži
  • enakomerno se razporedi
  • ponuja obstojnost do 6 ur

Sestava:

  • Moisture kompleks – ustnice vlaži ves dan

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite z nežnimi potegi na ustnice. Začnite od sredine zgornje ustnice in nadaljujte v smeri proti kotičkom.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

free delivery