Estée Lauder Pure Color Envy

paleta senčil za oči

3×
Estée Lauder Pure Color Envy paleta senčil za oči
Estée Lauder Pure Color Envy paleta senčil za oči
odtenek 09 Fierce Safari 14,4 g
49,90

Koda: EST2653 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Estée Lauder Pure Color Envy
odtenek 09 Fierce Safari 14,4 g | 49,90

Opis izdelka Estée Lauder Pure Color Envy

Senčila za oči Estée Lauder Pure Color Envy omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • odtenki se enostavno kombinirajo
  • ima naravne barve
  • ima dolgotrajen učinek

Sestava:

  • ogledalce
  • aplikator

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.