Estée Lauder Pure Color Envy Velvet

dolgoobstojna senčila za oči z aplikatorjem

Estée Lauder Pure Color Envy Velvet dolgoobstojna senčila za oči z aplikatorjem
Estée Lauder Pure Color Envy Velvet dolgoobstojna senčila za oči z aplikatorjem
Brezplačna dostava
30,00

Prihranite 20%
odtenek 28 Insolent Ivory 1,8 g
23,90

Koda: EST3207 | 5 kos na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Estée Lauder Pure Color Envy Velvet
odtenek 28 Insolent Ivory 1,8 g | 23,90

Opis izdelka Estée Lauder Pure Color Envy Velvet

Senčila za oči Estée Lauder Pure Color Envy Velvet omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • za naravno ličenje oči
  • ima dolgotrajen učinek
  • pigmentacija je zelo intenzivna
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.