Estée Lauder Pure Color Love Ombrédvobarvna šminka

Estée Lauder Pure Color Love Ombré dvobarvna šminka
Estée Lauder Pure Color Love Ombré dvobarvna šminka
Brezplačna dostava
odtenek 335 Rush + Crush 1,2 g
21,90

Koda: EST05315 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis izdelka Estée Lauder Pure Color Love Ombré
Lastnosti

Pametni dizajn dvobarvne šminke Estée Lauder Pure Color Love Ombré omogoča, da na ustnicah le z eno potezo ustvarite učinek ombre. Lahko pa preizkusite tudi drugačno senčenje ali ga kombinirate z drugimi odtenki večbarvnih ustnic. Domišljija tukaj resnično ne pozna meja in vsak dan si lahko privoščite drugačno, neponovljivo ličenje.

Lastnosti:

  • ustnicam zagotavlja intenzivno barvo
  • se enostavno nanaša in zdrži več ur
  • daje občutek udobja in se ne suši
  • ustnice mehča in jih intenzivno vlaži

Sestava:

  • olje granatnega jabolka, manga in jagod acai

Navodilo za uporabo:
Za nežen učinek šminko ombre nanesite z eno potezo v eno smer. Za bolj izrazit videz pa jo nanesite še v obratni smeri.

Lastnosti

Odtenek
roza

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Pure Color Love Ombré