Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond

učvrstitvena in regeneracijska maska za obraz proti staranju kože

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond učvrstitvena in regeneracijska maska za obraz proti staranju kože
50 ml
337,50

Koda: EST4501 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond
50 ml | 337,50

Opis kozmetike Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond

Maska za obraz Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti

Po problemu kože
gube, posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, preventiva in prve gube, regeneracija in obnova gostote kože, učvrstitev in lifting, vlaženje
Starost
gubice, prve gubice, zrela koža
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
lifting in učvrstitev, osvetljevanje, pomlajenje, prehrana, proti staranju, regeneracija, Vlaženje

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.