Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +večnamenska krema proti gubam z izvlečkom moringe brez olja

1×
Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + večnamenska krema proti gubam z izvlečkom moringe brez olja
Estée Lauder Revitalizing Supreme Light + večnamenska krema proti gubam z izvlečkom moringe brez olja
50 ml
104,00

Koda: EST4461 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis izdelka Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +
Lastnosti

Lastnosti:

  • intenzivno vlaži

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
normalna, za vse tipe kože, mešana, gube in zrela koža
Učinek
Vlaženje, proti staranju, osvetljevanje, lifting učinek, revitalizacija, regeneracija, prehrana, zaščita proti zunanjim vplivom, obnova gostote
Zaščita pred soncem
brez SPF
Kdaj uporabljati
za dan, za dan in noč

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder Revitalizing Supreme Light +