Estée Lauder The Brow Multi-Tasker svinčnik za obrvi 3v1

Estée Lauder The Brow Multi-Tasker svinčnik za obrvi 3v1
Estée Lauder The Brow Multi-Tasker svinčnik za obrvi 3v1
Akcija
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
29,90

Prihranite 23%
odtenek 01 Blonde 0,45 g
23,00

Koda: EST4008 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Estée Lauder The Brow Multi-Tasker
Lastnosti

Svinčnik za obrvi Estée Lauder The Brow Multi-Tasker vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi
  • obarva premalo izrazite obrvi
  • vključno s praktično krtačko

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Barva
blond

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

Recenzija Estée Lauder The Brow Multi-Tasker