Estée Lauder The Illuminator

podlaga za glajenje in osvetljevanje kože

Estée Lauder The Illuminator podlaga za glajenje in osvetljevanje kože
Estée Lauder The Illuminator podlaga za glajenje in osvetljevanje kože
Estée Lauder The Illuminator podlaga za glajenje in osvetljevanje kože
30 ml
33,90

Koda: EST4631 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Estée Lauder The Illuminator
30 ml | 33,90

Opis kozmetike Estée Lauder The Illuminator

Podlaga za make up Estée Lauder The Illuminator popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • povečuje odpornost ličenja
  • popolno osvetljuje obraz
  • mehča
  • izboljšuje odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder nosi ime svoje ustanoviteljice, ki je že v 20. stoletju povzročila v svetu lepote dobesedno revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že od mladosti ukvarjala z izdelavo kozmetike in kmalu je namešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo svojih Estée Lauder izdelkov.

Blagovna znamka Estée Lauder je bila zgrajena na požrtvovalnosti, nepopustljivosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku. Blagovna znamka je bila uspešna zahvaljujoč osebnim priporočanjem posameznih strank in pripravki za nego obraza Estée Lauder so kmalu dobili sloves.

Iz majhnega podjetja je postopno postala premijska blagovna znamka mednarodnega formata. Ikonični make-up Estée Lauder je danes nepogrešljiv del kozmetične opreme številnih žensk in krema za obraz Estée Lauder je zahvaljujoč razkošnim sestavinam in znanstvenemu pristopu to najboljše, kaj lahko svoji koži privoščite. Filozofija blagovne znamke Estée Lauder je popolnoma enostavna – vsaka ženska je lahko videti lepa ne glede na starost.

free delivery